cargando

MENÚ

Wallyboo al teu Hotel

Avantatges per a tots

Wallyboo al teu Hotel

¿QUÈ ÉS WALLYBOO?

És una plataforma online de lloguer d’articles de segona mà entre particulars. La nostra missió es facilitar el turisme en família i generar xarxes d’economia col·laborativa entre els habitants de diferents ciutats. Volem que totes les famílies puguin llogar, d’una manera més econòmica, tot el que els seus fills necessiten de vacances, a altres famílies. 

A més a més, volem canviar el model de consum actual en relació a la criança, fent-lo més racional i sostenible, amb un projecte que facilita y promou la reutilització.

WWW.WALLYBOO.COM

 


 

¿PER QUÈ VOLEM TREBALLAR CONJUNTAMENT AMB ELS HOTELS?

 

Volem que els hotels actuïn de prescriptors de la plataforma, i que en facin ús d’ella, però no de forma directa, si no a través dels seus empleats i veïns de la zona on es troba l’hotel. Això permetrà a l’hotel donar un servei addicional i complert als seus clients que viatgin en família. 

 


 

¿QUÈ PLANTEGEM?

 1. Llançament d’una campanya de comunicació prèvia, de forma que siguin els propis empleats que tinguin fills, i els veïns dels voltants, els qui actuïn de proveïdors del material, pujant els productes a la plataforma. Ells actuaran d’arrendadors. 
 2. L’hotel difon el servei als seus clients a través de les seves reserves, de forma que aquests puguin llogar, a través de la plataforma, tot el que necessitin els seus fills per a aquella estança.

 


 

AVANTATGES PER A L’HOTEL

En relació al SERVEI

 

 • Permet a l’hotel donar un servei addicional i complert als seus clients que viatgin en família, facilitant-los llogar, de forma més econòmica, no només el més habitual (cotxets, cadiretes de cotxe o bressols), si no també tot allò necessari per a la seva comoditat  durant l’estança (bicicletes, joguets, escalfa-biberons, motxilles porta-bebès, cadiretes per a la bici...). Volem que aquestes famílies se sentin com a casa amb els més menuts. Això pot suposar MILLORS VALORACIONS DELS CLIENTS, MAJORS GRAUS DE SATISFACCIÓ. 
 • L’hotel no necessita adquirir ni mantenir aquest material, i no participa directament en la gestió d’aquest servei. 

En relació a la RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

 

 • En primer lloc, MAJOR GRAU DE SATISFACCIÓ I MOTIVACIÓ DE LA SEVA PLANTILLA, per facilitar als seus treballadors que puguin participar activament amb l’hotel en un projecte que fomenta la sostenibilitat, i mitjançant el qual podran obtenir uns ingressos extres. 
 • En segon lloc, permet REDUIR LA PETJADA ECOLÒGICA DE L’HOTEL. Es tracta d’una iniciativa que fomenta la reutilització d’aquests articles i, per tant, participa en la reducció de generació de recursos/residus. Promou el desenvolupament d’una economia circular,  un dels principals objectius de les polítiques ambientals en tots els àmbits (regionals, nacionals i de la UE). 

En relació a la INTEGRACIÓ amb el barri/entorn

 

 • Desenvolupament de relacions amb la COMUNITAT DE L’ENTORN DE L’HOTEL, permetent així obtenir beneficis derivats de l’activitat de l’hotel a les famílies que hi visquin a prop, a través del lloguer dels seus articles als hostes de l’hotel. Això facilita la connexió del veí amb l’activitat turística a través d’una fórmula en la que guanyen ambdues parts.
 • Posicionar-se com un PROMOTOR ACTIU DE L’ECONOMIA COL.LABORATIVA de la seva ciutat. Demostrant que el sector hoteler també aposta per l’economia col·laborativa, una economia en la que guanyem tots. 

 

Ventajas para las familias del barrio del hotel

 


 

AVANTATGES PER AL CLIENT

 1. Possibilitat de llogar prèviament, o un cop a l'hotel, tots els articles que necessiten els seus fills per al desplaçament, per dormir, per entretenir-se, per al benestar durant l'estada ... I tot això d'una manera més econòmica.

 2. Poder triar entre diverses opcions: marca, tipus, mida ... Ex: A vegades no volem una cadira de passeig qualsevol, sinó que volem un bugaboo bee perquè sabem que és la que millor s'adapta al nostre fill, o no volem una cadira de cotxe qualsevol sinó que volem una que ofereixi més seguretat.

 3. Els ajuda a sentir-se "com a casa", amb tots els objectes i estris que fem servir però que no podem transportar quan ens anem de vacances. Fomentant el lloguer en un entorn proper, facilita que no s'hagin de traslladar per anar a recollir-lo i tornar els articles, sinó que l'hotel pot servir de punt de lliurament-recollida.

 


 

AVANTATGES PER L'EMPLEAT

 1. Obtenir uns ingressos extres llogant als hostes de l'hotel els articles que els seus fills ja no utilizcen

 2. Facilitat de lliurament i recollida perquè l'hotel pot fer de punt delivery.

 

 

 

QUEREMOS AYUDARTE EN TODO LO QUE PODAMOS. HAZNOS TU CONSULTA Y TE RESPONDEREMOS LO ANTES POSIBLE.

¿Te ayudamos?
Preguntas frecuentes sobre el arrendador Preguntas frecuentes sobre el arrendatario Términos y condiciones de uso Política de privacidad Cómo funciona

Ó escríbenos un mensaje:

x
Tu perfil
Avatar
Para garantizar la fiabilidad y confianza dentro de la comunidad, pedimos el móvil a todos nuestros usuarios. En ningún caso lo utilizaremos para fines comerciales.

Ya tienes cuenta, Inicia sesión

x
¡Hola! Inicia sesión

¿Olvidaste tus datos? pincha aquí

Aún no tienes cuenta, regístrate